Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

DIKAIOSINI IN GREECE.....


Την στιγμή λοιπόν που στο ΠΑΣΟΚ έχουν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα, τα περί διαγραφών και εξουσιών, η κυβέρνηση συνεχίζει την πρακτική της πάνω στο έργο της δικαιοσύνης. Πριν από μερικές μέρες το κανάλι ου BBC έκανε ένα ρεπορτάζ πάνω στην υπόθεση της δικαστού κας Μαργαρίτη η οποία απομακρύνθηκε από την θέση της επειδή αποκάλυψε μια υπόθεση με κατάχρηση χρημάτων για τους πυρόπληκτους από κυβερνητικούς αξιωματούχους και η γυναίκα κατέφυγε σε απεργία πείνας. Το σχετικό ρεπορτάζ αναρτήθηκε στο YouTube και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.
Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να μας επιδείξει τίποτα άλλο παρά μόνο αναξιοκρατία και διαφθορά. Η υπόθεση της κατάχρησης 140.000 Ευρώ από τον Κυρ. Μητσοτάκη πέρασε λίγο πολύ στα μικρά γράμματα. Αλλά είναι λίγο τραγικό. Δεν μπορείς να προσπαθείς να δικαιολογήσεις κονδύλιο 140.000 Ευρώ με αγορά δύο υπολογιστών ενός φαξ και 3 πριζών.
Η κυβέρνηση λοιπόν που πρέσβευε για δύο συνεχόμενες εκλογικές μάχες την διαφάνεια και την αξιοκρατία είναι αυτή που μέρα με την μέρα έρχονται για αυτήν
στο ΄φως υποθέσεις εμπλοκής της στο έργο της δικαιοσύνης. Το κράτος δικαίου που με νύχια και με δόντια έφτιαξε ο Αντρέας Παπανδρέου σιγά σιγά μέρα με την μέρα συρρικνώνεται και εμείς σαν άβουλοι θεατές βλέπουμε τα δικά μας δικαιώματα να υποβαθμίζονται καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: