Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.....

Ναι ήρθε το Πάσχα. Σε μερικές μέρες θα συμβεί.... Ανάστα ο Κύριος. Μέχρι και σεις που δεν το πιστεύετε πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Ανάστα ο Κύριος

Σε αυτό το μήνυμα δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τα χιλιάδες άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας. Θέλω να είμαι εύθυμος και εορταστικός. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τον Σουφλιά και τις ηλιθιότητες που είπε προσπαθώντας να καλύψει την αδιαφορία της Ελλάδας στα θέματα περιβάλλοντος. Δεν θα ασχοληθώ με το Γκαργκάνα που μας προτρέπει σε νέα μέτρα λιτότητας. Δεν θα ασχοληθώ με το πετρέλαιο που έχει χτυπήσει ταβάνι. Όχι θέλω να είμαι αισιόδοξος και να μην σας μαυρίσω την ζωή όσο δυσοίωνα και αν είναι τα ρεπορτάζ των καναλιών.

Προσωπικά μόνο Σταρ βλέπω τώρα που γύρισα και επιτέλους βρήκα τηλεόραση. Τρελαίνομαι με το πως δένουν τα οπίσθια με το πνεύμα των ημερών... Δηλώσεις Γκαργκάνα... τσουπ καλοσχηματισμένο οπίσθιο. Δηλώσεις Σουφλιά... τσουπ καλοσχηματισμένο οπίσθιο Δηλώσεις Chemistry Dog του νεότερου.... τσουπ καλοσχηματισμένο οπίσθιο Αλήθεια ναι, τα ρεπορτάζ αυτού του καναλιού είναι πλήρως αλληγορικά Το καλύτερο όμως είναι τα ρεπορτάζ για το πως να φτιάξουμε κουλουράκια, τσουρέκια, αρνί σουβλιστό, κοκορέτσι, κτλ. Μερικές παρατηρήσεις:

1) Δεν υπάρχει σπληνάντερο ούτε για δείγμα. Είναι πλέον παράνομο. Οι ελάχιστες συκωταριές που διακινούνται χρησιμοποιούνται ως υλικό πολυτελείας και ανταλάσσονται για πετρέλαιο. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ.

2) Η αλληγορία στην επίδειξη των οπισθίων στα ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ έγκειται στο γεγονός ότι τέτοιες δηλώσεις είναι του κώ......;

Κατά τα άλλα σας είπα μην με πιέζετε δεν θα είμαι αρνητικός σήμερα. Γιαυτό θα σας ευχηθώ απλά :

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και να ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.
Αρκετούς θρηνούμε κάθε χρόνο. Ας γίνομαι λίγο τσιγκούνηδες στις ανθρώπινες ζωές



Δεν υπάρχουν σχόλια: